• Home

Video websites fotografie & managed hosting

Ervaring met videografie, het bouwen van CMS-websites, fotogaferen en verlenen van ondersteuning is de missie van HWApplicaties.nl. Uw  voordeel daarbij is het in één hand uitbesteden van

HWApplicaties.nl heeft decennia lange ervaring, ook met meertalige websites. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Waarom gebruik video in combinatie met website?

Wat is er nou niet leuker dan even een paar video's bekijken op computer, tablet of telefoon? Of het nu bedrijfsvideo's zijn, of instructies, of grappige voorvallen, je krijgt snel en adequaat informatie over het gezochte onderwerp. Door video op youtube of vimeo te plaatsen, wordt uw 'ruimtebeslag op internet' aanzienlijk verbeterd. Als er nl. over een onderwerp een video voorhanden is, dan verschijnt bij de zoekresultaten een foto op postzegel formaat, die naar de video linkt. Daar klikken vele mensen op en dus wordt u beter gevonden.

HWApplicaties.nl heeft ruim 500 video's op het youtube-kanaal of op vimeo.com. Video maken is mijn passie, zowel privé als voor particulieren en bedrijven. 

Voorbeelden van video

hanwijman 200x266In de bedrijfsvideo van Maxilum ziet u de vakman aan het werk en (al wat ouder) de twee films van tandarts Leusink. Vermeldenswaard bij dit laatste is, dat ik door tandartsen uit het hele land benaderd ben om een video te maken. Om u online goed te presenteren, kunt u mij als ervaren video- en fotograaf inhuren.

Belangrijk voor u is, om vooraf zelf een script te maken. Dat hoeft niet uitgebreid, maar beantwoordt voor u zelf twee vragen: "Hoe maak ik de boodschap aan de doelgroep beeldend? Wat is de strategie van mijn organisatie?"

Creatief gebruik van video

Braakhuis Metaaltechniek Borne heeft een video van mij gebruikt om relaties per e-mail uit te nodigen op de Hannover Messe. Nu toont het bedrijf deze bedrijfsvideo iets anders gemonteerd op zijn website en heeft het een QR-code onder aan het briefpapier gedrukt. Relaties kunnen op die manier heel efficiënt een indruk krijgen van het bedrijf. Precies de visie van HWApplicaties.nl.

HWApplicaties.nl Webvideo websites fotografie
Hof van Knuif 14
7622 MA Borne
M: (+31)6 21546225
T: @hanwijman
E: hanwijman@hwapplicaties.nl
KvK: 08141789
BTW: NL001289868B27