Video speerpunt 2014 hwapplicaties.nl

Mijn video films hebben korte scènes, veel close-ups en zijn gemonteerd zonder effecten. De beelden moeten het verhaal vertellen met zo weinig mogelijk trucage. Wel dient de sfeer te passen bij de gelegenheid, of het nu een korte uitleg op video is, een reportage of een bedrijfsvideo.

Bedrijfsvideo vertelt de strategie van uw bedrijf of evenement

bedrijfsvideo-lasser-hwapplicatiesHelaas krijgen we nog wel eens opdracht om een video te maken voor een bedrijf, of van een evenement, zonder dat vooraf goed is doorgesproken wat het doel is van de video productie. Op de vraag om wat toelichting komt men niet verder dan zaken te vertellen, die voor de organisatie gesneden koek zijn, of die te maken hebben met het organiseren van het evenement. Belangrijk is het echter om samen met de regiseur of cameraman een scenario door te nemen.

Bepaal doel en maak scenario

Als u het doel van de video goed heeft vast gelegd, kunt u zelf proberen om een beknopt scenario te maken. In enkele zinnen schrijft u de boodschap op en bedenkt u welk beeld u daar graag bij wilt zien. Samen met de producent van de video zijn dan efficiënt de beelden te maken op de locatie.

 

HWApplicaties.nl Webvideo websites fotografie
Hof van Knuif 14
7622 MA Borne
M: (+31)6 21546225
T: @hanwijman
E: hanwijman@hwapplicaties.nl
KvK: 08141789
BTW: NL001289868B27