Over video, websites, fotografie en service van hwapplicaties.nl
Nieuwsberichten hwapplicaties.nl

Landschapsgeschiedenis punt net KBG?

Coulissenlandschappen in Twente zijn mooi!

Drs. John van Zuidam zocht in het voorjaar van 2015 op internet naar twee foto's voor het 'Jaarboek TWENTE 2016' en stuitte daar op een exemplaar van ene Han Wijman. Het duurde even voordat het contact tot stand kwam via het contactformulier op zijn website.

Nu weet ik als bewoner van Borne waar de enige zessprong van Nederland is, alwaar ik onder moeilijke licht omstandigheden een goede foto's heb gemaakt. Ook heb ik ander beeldmateriaal gratis beschikbaar gesteld. U begrijpt het al:

Ze worden beide NIET gebruikt. De uitgever heeft voor foto's van een andere fotograaf gekozen. Jammer maar helaas.  Genoeg andere dingen te doen met het bouwen van de website(s) en video voor enkele nieuwe maar vooral bestaande klanten.

John belde mij wat later of ik nog wel belangstelling had om het jaarboek te ontvangen. Natuurlijk wel! Twente in beeld of op video, dat is midden in de missie van HWApplicaties. De uitgave is mooi en nu komt het: enkele weken daar weer na heb ik een bericht ontvangen met de vraag of ik een website kan maken voor de KlankBordGroep Twente. Denkend aan de doelstelling van die groep mensen kwam ik op de .nl-versie van landschapsgeschiedenis. Oeps jammer die domeinnaam is al bezet!

Na wat heen weer gemail met de sectrataris kreeg ik uiteindelijk opdracht voor het bouwen van landschapsgeschiedenis.net!

 

Joomla! CMS?

Joomla!: een flexibel CMS!

Een website bouwen met Joomla als basis CMS is niet zo moeilijk meer. Er zijn al miljoenen persoonlijke hobbywebsites, zakelijke sites en uitgebreide online webshops mee gemaakt. Waar het op aankomt is het vormgeven en inrichten van het Content Management Systeem, zodanig dat de gebruiker(s) makkelijk hun boodschap op het internet kwijt kunnen. Het inrichten van de inhoud van je website doe je in overleg met HWApplicaties.nl. Hierbij is het zaak een goede indeling in categorieën te maken en aan te geven welke functionaliteit de website moet krijgen.

Waarvoor ga ik in 2015 betalen?

Hosting, bouwen, onderhoud en scholing

Eerst wat uitleg over hosting (A en B) en over Joomla. Snelle veranderingen op het internet en daarom ook in de Joomla-community maken het noodzakelijk om reeds in 2015 websites te vernieuwen naar versie 3.3. Dit is redelijk snel na de upgrade van 1.5 naar 2.5. Vernieuwen naar Joomal 3.3 is absoluut noodzakelijk vóór 1april 2015! Hwapplicaties.nl biedt zes pakketten waaruit je kunt kiezen. Diverse opties worden met grote korting  aangeboden. Wie na 1 januari bestelt is minimaal 25% duurder uit!

Kies uit Vernieuwen naar Joomla 3.3 (C), en/of de domeinnaam te voorzien van een SSL-certificaat (D) en/of applicaties voor gebruik van Social Media op je website (E) en profiteer van stapelkortingen tot maximaal 50%! Iedere klant kan in 2015 profiteren van gratis scholing. Thema is "Je eigen website beheren met het Joomla CMS" (F).

Bestelknop-Joomla 3.3 en SSL en Social Media In HostingpakketAchtergronden bij hosting, bouwen, vernieuwen, certificeren en beheren van je website

  • 1
  • 2
HWApplicaties.nl Webvideo websites fotografie
Hof van Knuif 14
7622 MA Borne
M: (+31)6 21546225
T: @hanwijman
E: hanwijman@hwapplicaties.nl
KvK: 08141789
BTW: NL001289868B27