Nieuwjaarsgroet 2014

Video gebruiken zelf website beheren

Dat is de inzet voor 2014 van HWApplicaties.nl. Video kijken is op internet een trend, die zich steeds duidelijker manifesteert. Het aanbieden van actuele informatie is dat al wat langer. "Content is King" was de boodschap van Bill Gates in al 1996. Nu is het 'content in context' plaatsen noodzakelijk.

We worden nl. overladen met boodschappen via allerlei media en met uw website is het zaak om

  • actueel te zijn, 
  • om u te onderscheiden bij uw doelgroep en
  • om bij de doelgroep een snaar te raken.

Wees actueel met uw CMS-website: schrijf eigen teksten

Het beheren van uw website helpt om de actuele boodschap van uw organisatie over te brengen bij de bezoekers van de website. Daartoe zal ik u in 2014 uitnodigen voor een workshop, waarin u stapsgewijs wordt geleerd hoe artikelen en foto's te plaatsen in het Joomla!-CMS. Houd deze website in de gaten, maar nog beter: schrijf u in voor de nieuwsbrief.

De meest recente websites van HWApplicaties.nl zijn 'responsive', dat wil zeggen reagerend op (de positie) van het afspeelapparaat. Hierdoor is de website altijd goed leebaar en laadt hij snel. Uw bezoekers zullen tevreden zijn. Ik heb een video op mijn youtube-kanaal gezet, waarin ik  toon hoe het hoofdmenu verandert bij het gebruik op PC en telefoon.

Onderscheid bij uw doelgroep met video

HWApplicaties.nl heeft video als speerpunt gekozen voor 2014.

Het opnemen van de filmbeelden kan in een dagdeel. Vervolgens is door efficiƫnt monteren is bedrijfspresentatie mogelijk, maar ook wat korte video's op youtube of vimeo over bijvoorbeeld een productlancering of een andere mijlpaal.

Belangrijk is wel, dat u zelf aangeeft wat de boodschap voor de kijker is. U bepaalt welke snaar er geraakt moet worden. HWApplicaties.nl kan u het instrument aanreiken.

Video, een responsive CMS-website en fotografie zijn de onderdelen van het instrument.

HWApplicaties.nl Webvideo websites fotografie
Hof van Knuif 14
7622 MA Borne
M: (+31)6 21546225
T: @hanwijman
E: hanwijman@hwapplicaties.nl
KvK: 08141789
BTW: NL001289868B27