Waarvoor ga ik in 2015 betalen?

Hosting, bouwen, onderhoud en scholing

Eerst wat uitleg over hosting (A en B) en over Joomla. Snelle veranderingen op het internet en daarom ook in de Joomla-community maken het noodzakelijk om reeds in 2015 websites te vernieuwen naar versie 3.3. Dit is redelijk snel na de upgrade van 1.5 naar 2.5. Vernieuwen naar Joomal 3.3 is absoluut noodzakelijk vóór 1april 2015! Hwapplicaties.nl biedt zes pakketten waaruit je kunt kiezen. Diverse opties worden met grote korting  aangeboden. Wie na 1 januari bestelt is minimaal 25% duurder uit!

Kies uit Vernieuwen naar Joomla 3.3 (C), en/of de domeinnaam te voorzien van een SSL-certificaat (D) en/of applicaties voor gebruik van Social Media op je website (E) en profiteer van stapelkortingen tot maximaal 50%! Iedere klant kan in 2015 profiteren van gratis scholing. Thema is "Je eigen website beheren met het Joomla CMS" (F).

Bestelknop-Joomla 3.3 en SSL en Social Media In HostingpakketAchtergronden bij hosting, bouwen, vernieuwen, certificeren en beheren van je website

A. jaarlijks voor een webhosting pakket, dat bestaat uit:

  1. domeinnaam,
  2. webhosting,
  3. onderhouden technische infrastructuur.

Je zou de domeinnaam kunnen zien als je telefoon en het hostingpakket als het bijbehorende abonnement. Webhosting en infrastructuur zijn bij hwapplicaties.nl op hoog niveau en optimaal afgestemd op het moderne Joomla! CMS

B. eenmalig voor het bouwen van de website met:

C. Waarom vernieuwing naar Joomla! 3.3.x ?

joomla33-doemeerOm je website modern, veilig & snel te houden is het raadzaam om nu al te vernieuwen naar versie 3.3 van het CMS Joomla. De wereldwijde Joomla!-community heeft nl. plotseling in 2014 besloten om de ondersteuning van Joomla 2.5.x te stoppen. Eerder was het plan om dit een jaar later te doen, waar ik met de "Vernieuwings strategie" vanuit ben gegaan. Voor enkele van mijn klanten betekent dit een jaar eerder investeren in hun online visitiekaartje.

Gelukkig heeft Joomla 3.3 belangrijke voordelen, die deze vervroegde investering ten volle rechtvaardigen>

  • 3.3. Websites zijn sneller en voorzien van moderne templates (= sjablonen, die uiterlijk vastleggen),
  • Plaatsen van relevante teksten en afbeeldingen, met sleutelwoorden is makkelijker,
  • Website is responsief, d.w.z. op ieder apparaat optimale leesbaarheid,
  • waardoor meer tevreden bezoekers,
  • waardoor hoger ranken in zoekmachines,
  • Joomla 3.3 biedt meer opties voor Social Media, Tags en Microdata.

Bovenstaande figuur toont een aantal van die voordelen. De Joomla community ontwikkelt de functionaliteit Tags en Microdata in hoog tempo. Daarover in een volgende nieuwsbrief en de scholingsvideo's meer.

D. Een SSL certificaat als concurrentievoordeel?

We horen het regelmatig via de nieuwskanalen. Hackers slagen steeds vaker om allerlei gegevens onrechtmatig te verzamelen. Moderne websites zijn daarom nu al uitgerust met een SSL-certificaat (Secure Socket Layer). Om het internet veiliger te maken heeft o.a. Google al aangekondigd om sites met een SSL-certificaat hoger te gaan ranken.

Nu al investeren in een veiligheidscertificaat levert je dus voordeel op!

Hoe herken je een veilige website?

Dat zie je aan het beroemde slotje in de adresbalk van de browser en de https://www.domeinnaam.nl. Normaal kost een SSL-certificaat € 70,= per jaar. In 2014 kan hwapplicaties.nl een SSL-certificaat aanbieden voor € 60,= per jaar. In combinatie met andere opties is de prijs lager.

E. Applicaties voor werken met Social Media

Social Media zoals Facebook, Google+, LinkedIn, Twitter en Pinterest zijn hot. Met Joomla 3.3 zijn hiervoor componenten aan websites toe te voegen, waardoor bezoekers jouw homepage of (blog-)artikel kunnen delen met hun volgers. Mond-op-mond-reclame, maar dan via de social media, dragen enorm bij aan de ranking in de zoekresultaten. Wanneer iemand bijvoorbeeld op zijn Google+ pagina of twitter een link plaatst naar een artikel op jouw website, zal Google dit meteen waarderen en zal je hoger geplaats worden wanneer iemand zoekt op bepaalde sleutelwoorden.

Google+ wordt nog niet zo vaak gebruikt door particulieren. Het is echter hét Social Media platform voor serieuze particulieren, verenigingen, stichtingen en natuurlijk bedrijven. Hier mijn profiel op Google+. Facebook gebruik ik net als velen steeds minder. Pinterest, om foto's te delen en netjes te rubriceren, echter steeds vaker, net als Flickr, waar zelfs de foto's die ik maak automatisch naar worden weg geschreven.

F. Video's: "Beheer je eigen website met het Content Management Systeem Joomla!"

Marktaandelen-belangrijkste CMS-enWebsites die er toe doen zijn al lang niet statisch meer. Ze worden zo actueel mogelijk gehouden met teksten, afbeeldingen, animaties en video. Daarbij is een goed Content Managment Systeem (CMS) onontbeerlijk. De websites van hwapplicaties.nl zijn gemaakt met het bekroonde CMS Joomla!.

"Wordpress" en Joomla zijn het meest gebruikt en gebruiksvriendelijk. Joomla heeft als voordeel, dat er bijna tien duizend componenten te installeren zijn, variërend van fotoshows tot uitgebreide shopping carts.

Na het volgen van de serie video's zijn jullie in staat om de website en de meest gebruikte componenten zelf actueel te houden.Bestelknop-Joomla 3.3 en SSL en Social Media In Hostingpakket

 

 

HWApplicaties.nl Webvideo websites fotografie
Hof van Knuif 14
7622 MA Borne
M: (+31)6 21546225
T: @hanwijman
E: hanwijman@hwapplicaties.nl
KvK: 08141789
BTW: NL001289868B27