Joomla! CMS?

Joomla!: een flexibel CMS!

Een website bouwen met Joomla als basis CMS is niet zo moeilijk meer. Er zijn al miljoenen persoonlijke hobbywebsites, zakelijke sites en uitgebreide online webshops mee gemaakt. Waar het op aankomt is het vormgeven en inrichten van het Content Management Systeem, zodanig dat de gebruiker(s) makkelijk hun boodschap op het internet kwijt kunnen. Het inrichten van de inhoud van je website doe je in overleg met HWApplicaties.nl. Hierbij is het zaak een goede indeling in categorieën te maken en aan te geven welke functionaliteit de website moet krijgen.

Vervolgens bepalen we welke uitstraling passend is. Of het nu zakelijk, speels of creatief is, er is keus uit honderden templates. Een template of sjabloon bepaalt hoe de website er op het internet uitziet en welke logo's en kleuren gebruikt worden.

Indeling HWApplicaties

Na het bouwen zelf content toevoegen

tekstverwerker Joomla websiteTijdens het bouwen voegt HWApplicaties.nl jouw content toe in juiste artikelen met de afgesproken categorieën. In de meeste gevallen levert de klant maximaal tien pagina's tekst met afbeeldingen in, zodat de website meteen goed op het internet verschijnt. Het is echter zaak om regelmatig artikelen te publiceren. Dit is nu veel belangrijker dan vroeger om bezoekers en ook de zoekmachines tevreden te houden. Vergelijk je website het met een etalage. Wanneer die regelmatig vernieuwd wordt, kijk je graag en als het je bevalt loop je naar binnen om wat te kopen of om informatie op te vragen. Het schrijven en publiceren is net zo makkelijk als het werken in een tekstverwerker op je PC of Mac.

Met meer mensen artikelen schrijven

Het is mogelijk om met diverse mensen aan de website te werken. Iedere gebruiker kan daarbij ingedeeld worden in van te voren bepaalde groepen, die ieder hun eigen bevoegdheden hebben. Zo kan met Joomla! een community-website worden gemaakt, maar ook een intranet voor een bedrijf of instelling. Auteurs kunnen daarbij het recht hebben om artikelen te schrijven, die door henzelf of door iemand met meer bevoegdheden op de website gepubliceerd kunnen worden.

 

HWApplicaties.nl Webvideo websites fotografie
Hof van Knuif 14
7622 MA Borne
M: (+31)6 21546225
T: @hanwijman
E: hanwijman@hwapplicaties.nl
KvK: 08141789
BTW: NL001289868B27