Landschapsgeschiedenis punt net KBG?

Coulissenlandschappen in Twente zijn mooi!

Drs. John van Zuidam zocht in het voorjaar van 2015 op internet naar twee foto's voor het 'Jaarboek TWENTE 2016' en stuitte daar op een exemplaar van ene Han Wijman. Het duurde even voordat het contact tot stand kwam via het contactformulier op zijn website.

Nu weet ik als bewoner van Borne waar de enige zessprong van Nederland is, alwaar ik onder moeilijke licht omstandigheden een goede foto's heb gemaakt. Ook heb ik ander beeldmateriaal gratis beschikbaar gesteld. U begrijpt het al:

Ze worden beide NIET gebruikt. De uitgever heeft voor foto's van een andere fotograaf gekozen. Jammer maar helaas.  Genoeg andere dingen te doen met het bouwen van de website(s) en video voor enkele nieuwe maar vooral bestaande klanten.

John belde mij wat later of ik nog wel belangstelling had om het jaarboek te ontvangen. Natuurlijk wel! Twente in beeld of op video, dat is midden in de missie van HWApplicaties. De uitgave is mooi en nu komt het: enkele weken daar weer na heb ik een bericht ontvangen met de vraag of ik een website kan maken voor de KlankBordGroep Twente. Denkend aan de doelstelling van die groep mensen kwam ik op de .nl-versie van landschapsgeschiedenis. Oeps jammer die domeinnaam is al bezet!

Na wat heen weer gemail met de sectrataris kreeg ik uiteindelijk opdracht voor het bouwen van landschapsgeschiedenis.net!

 

HWApplicaties.nl Webvideo websites fotografie
Hof van Knuif 14
7622 MA Borne
M: (+31)6 21546225
T: @hanwijman
E: hanwijman@hwapplicaties.nl
KvK: 08141789
BTW: NL001289868B27