Innobrands Karel van de Kate Zoutmuseum Hoeve Ezelsgoor Steenmarters Natuurfotografie

InnoBrands is een gespecialiseerd, volledig onafhankelijk, klein en slagvaardig adviesbureau dat is opgericht door Richard Wermelink. Het bureau heeft een uitstekend netwerk van echt goede specialisten en kan ook grotere klussen aan.

innobrands

Conferencier, tonprater en buutredenaar Karel van de Kate, of ie no een buurtfeest hebt, ne carnavalszitting, vejeurdag, jubileum, familiefeest, personeelsfeest, oranjefeest, lentefeest, zomerfeest, of zo maar een feest ...
met Karel wordt het pas écht een feest!

karel van de kate

Het Zoutmuseum Delden vertelt het complete verhaal over zout. In het museum gaat het niet alleen over de geschiedenis rondom Twickel, Boekelo en Hengelo, maar ook om de periodes veel verder terug in de tijd.

zoutmuseum.nl

Hoeve Ezelsgoor is gelegen in het fraaie buitengebied van Denekamp, nabij het natuurgebied van Staatsbosbeheer aan de Duitse grens.

hoeve ezelsgoor

Han Brinkcate (overleden in 2022) weet alles van steenmarters en biedt u samen met zijn team werkende & betaalbare oplossingen voor het verminderen en voorkomen van schade, die een steenmarter kan aanrichten.

hanbrinkcatesteenmarter

Han Brinkcate (overleden in 2022) had als hobby het fotograferen van vogels in zijn gliefde Twente. Een groot aantal afbeeldingen staan op zijn website.

hanbrinkcatenatuurfotografie