Portfolio websites door hwapplicaties.nl gebouwd

websites

ZC Twickel

ZC Twickel gebruikt de website als informatiekanaal

zctwickel-website-hwapplicatiesDe kleine zwemclub uit Delden houdt zelf de website bij. Iedereen kan informatie krijgen over zaken als trainingstijden, wedstrijden en bijvoorbeeld het rooster voor het inzamelen van oud-papier.

Nationale Sportweek Borne

Nationale Sportweek Borne jaarlijks vernieuwen

nationale-sportweek-borneDe gemeente Borne laat mij ieder jaar nationalesportweekborne.nl bouwen en beheren. Sinds 2010 werk in dan een redacteur in, die de website tijdens de week zelfstandig vult met tekst en foto's. In 2013 was HWApplicaties.nl een van de weinige webbouwers, die de nieuwe landelijke huisstijl, één week voor de sportweek zelf ingevoerd, in de website tot uitdrukking wist te brengen.

WS Twente

WSTwente website door HWApplicaties.nl

wstwente watersportvereniging HengeloDe website 2013 van "WS Twente" is enkele jaren geleden gebouwd op basis van een ontworpen sjabloon. De grote fusie-vereniging kent een complexe structuur, die in de website tot uiting komt.

HWApplicaties.nl heeft de website na twee keer bouwen vijf jaar beheerd, samen met redacteuren van diverse secties uit de club. Slides van de presentatie met uitleg voor redacteuren zijn terug te zien op slideshare.

Melbuulnpiratenkoor

Het Melbuulnpiratenkoor bekend om Shanty liederen

melbuulnpiratenkoor-borneDe piraten hebben een gevarieerd programma met zeemansliederen in diverse talen. Niet alleen ontlenen zij hun bekendheid aan de zangkunsten en de mooie kostuums, maar ook aan de website. Op de website zijn 3 Cd's te koop.

  • 1
  • 2
HWApplicaties.nl Webvideo websites fotografie
Hof van Knuif 14
7622 MA Borne
M: (+31)6 21546225
T: @hanwijman
E: hanwijman@hwapplicaties.nl
KvK: 08141789
BTW: NL001289868B27